14:57
Індивідуальне опалення в м. Тернополі
Виконавчий комітет прийняв рішення, відповідно до якого в Тернополі дозволено встановлювати індивідуальне (поквартирне) опалення.

«В такий спосіб ми виконали рішення сесії, орієнтуючи наших службовців на пошук виходу з ситуації, що склалася, оскільки кількість звернень з питань встановлення індивідуального опалення є стабільно високою», - зазначив міський голова Роман Заставний.

За прогнозами Романа Йосиповича, вже найближчим часом питання індивідуального опалення лежатиме не в площині економії а в площині зручності, за яку треба буде платити.

«Елементарні закони економіки нагадують нам, що оптовий споживач купляє товар дешевше, ніж роздрібний. Коли ціна газу для населення (роздрібного споживача) стане більшою, ніж для теплових підприємств (оптовиків), то термін окупності поквартирного опалення збільшиться в декілька разів і таке опалення стане предметом зручності, за який треба платити»,- роз’яснює Роман Йосипович.

Міська влада вже працює над облаштуванням відповідного приміщення за адресою бул. Т.Шевченка, 1, де би здійснювався прийом громадян, що виявлять бажання встановити індивідуальне опалення.

Прийняте рішення передбачено затвердити на черговому засіданні сесії міської ради.
Переглядів: 2224 | Додав: teploservis | Теги: Індивідуальне опалення в м. Тернопо, Індивідуальне опалення